dinsdag 19 maart 2013

Serie: "Doen en Loslaten"

Op 31 maart begint de tweede serie "Doen en Laten", gemaakt door Anneleen Heemstra.
De serie is te zien bij de Boeddhistische Omroep Stichting (BOS). De BOS is opgericht in 1999 en is een publieke omroep. De BOS is daardoor gehouden aan de brede doelstelling om mensen onderling te verbinden, hun individuele levens te verrijken en hen te verrassen met nieuwe perspectieven.
Het programmabeleid is gebaseerd op de drie thema's wijsheid (informeren en belichten), ethiek (agenderen en contextualiseren) en concentratie (inspireren en vormen aanbieden). Elk programma van de BOS heeft de elementen van verbinding, verrijking en verrassing in zich.



De eerste serie "Doen en Laten" ging over burn-out. Anneleen Heemstra gaf een inkijkje in haar overvolle agenda, die bijna tot een burn-out leidde. Deze tweede serie gaat over relaties en wat de invloed van stress is op de relaties met zichzelf, haar partner en kinderen. Haar ontdekkingstocht leidt langs vrienden, hoogleraren en Boeddhisten. "Doen en Laten" is daarmee ook een portret van onze huidige moderne maatschappij, die ons doet geloven dat stilstaan achteruitgang is.

De eerste aflevering is dus te zien op zondag 31 maart, om half 2 op Nederland 2.
De tweede aflevering is op zondag 7 april en de derde aflevering is op 14 april.
De eerste serie is online terug te kijken via Uitzending Gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten