donderdag 31 januari 2013

Bedrijf: Yoga in Company

Tegenwoordig zitten de meeste mensen vele uren per dag aan hun bureau te werken. In sommige bedrijven wordt er daarom tijdens de lunch gewandeld, in andere bedrijven wordt er in de pauze gezamenlijk aan yoga gedaan.

Yoga in Company verzorgt bedrijfsyoga voor hart, lichaam en geest. Zij hebben als doel het verbeteren van de mentale gezondheid van werknemers en leidinggevenden. Hun dienstverlening is gebaseerd op oosterse en westerse wetenschappelijke inzichten ter verbetering van de vitaliteit en mentale gezondheid.

Dit is ook hard nodig, want volgens de Wereld Gezondheids Organisatie krijgt een kwart van de werknemers tijdens zijn werkende leven te maken met mentale gezondheidsproblemen, veroorzaakt door stress op het werk. Stress is de grootste veroorzaker van ziekteverzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid.



Door een yogales in de middagpauze kunnen werknemers even afstand nemen van hun werk en ontspannen. Regelmatig aan yoga doen zorgt ervoor dat werknemers flexibeler worden en meewerkender zijn in bijvoorbeeld tijden van verandering. Ook leren werknemers door middel van yoga om te gaan met een hoge werkdruk.

Naast voordelen voor het werk heeft het beoefenen van yoga ook voordelen voor de persoonlijke groei en geluk van de werknemers. Mensen voelen zich krachtiger, meer ontspannen en hebben meer energie.
De programma's worden binnen bedrijven uitgevoerd door een landelijk netwerk van gecertificeerde yogaleraren.

Behalve bedrijfsyoga verzorgt Yoga in Company ook trainingen, workshops en retraites. Kijk voor meer informatie op Yoga in Company


Geen opmerkingen:

Een reactie posten